Välkommen till  Telge BJJ & MMA

Föreningen Telge BJJ & MMA är en ideell idrottsförening som erbjuder kampsportsträning av högsta klass. Vi lär ut Brasiliansk jiu-jitsu [BJJ], Submission wrestling [SW] och NoGi BJJ. Vi har även specifika klasser för fysisk träning samt en grym barn- och ungdomsverksamhet.

 

Nybörjare & GästER

Vi har kontinuerligt intag för nybörjare, men tar betalt per termin. Självklart erbjuder vi kostnadsfri provträning! Du behöver inte vara vältränad för att börja träna hos oss, det löser vi åt dig. Ingen föranmälan krävs, bara kom.
Vi välkomnar även utövare från andra klubbar som vill hälsa på. Vi tar inget betalt för de ströpass som ni gästtränar på, men vi utgår att även vi får gästträna kostnadsfritt hos er. VÄLKOMMEN!

TRÄNINGSKostnad

Träningsavgift från 20år - 2900 kr/term
Ungdomar upp till 20år - 1900 kr per termin
Barnträning (4-13 år) - 1000 kr per termin
Bara FYS - 1000 kr per termin
OBS: Ingen rabatt pga start sent i termin!
Så här betalar du: Medlem & sponsor 

Vart tränar vi?

Vår träningslokal ligger på Tältvägen 19D i Viksängen, Södertälje

loading...

SOMMAREN ÄR ÄNTLIGEN PÅ GÅNG

SOMMAREN ÄR PÅ VÄG!
Och då får vår barn och ungdomar njuta av sitt sommarlov.
Vi kommer avsluta terminen för Pyttekebabern Söndagen 11/6.
Vi kommer avsluta Ungdomarnas termin Onsdagen 7/6.
Planen är att starta upp höstterminen igen strax efter skolstarten men vi återkommer här med datum för det.

2016

Vi på Telge BJJ&MMA har en ambition att utöka vår tränarstab och söker nu dig som är intresserad att bli nästa generations tränare/instruktör på Telge BJJ&MMA. Du behöver en god kunskap inom BJJ, fys och MMA eller en stor ambition att skaffa det. Du är pegagogisk och förstår att ju snabbare våra medlemmar blir duktiga i våra sporter ju snabbare kommer du få riktigt bra motstånd på klubben. De seniora ledarna kommer självklart vara med och coacha och hjälpa dig bli en riktigt grym instruktör.

Vi är intresserade av duktiga tränare i stort sätt samtliga grupper - BJJ för barn, BJJ för ungdomar, BJJ-basics, MMA samt på fyspassen.

Är du intresserad av att engagera dig mer i vår förening så kontakta vår ordförande Pär Friberg. Det går även bra att tipsa om personer ni tror skulle kunna bli bra instruktörer i framtiden. Var inte blyga och skicka ett PM!

Läs hela inlägget »

Den 15 december hade vi traditionell avslutning på terminen med gradering för barnen. Pär och Bruno delade ut tre nya grå bälten och en hel del nya streck. Stort grattis till Hugo, Rasmus och Loke till era nya bälten önskar alla på klubben!

gradering cj gradering cj

När vi ändå var igång passade vi på att idag (2016-12-21) dela ut ett blått bälte till Jerome CJ Tibbling som nu kommit tillbaka efter ett uppehåll från BJJ:n. Stort grattis CJ från oss alla på klubben!

Vi vill passa på att önska alla en riktigt God jul och ett gott nytt år. Terminen är snart slut för i år men vi kommer som vanligt träna under hela ledigheterna så håll utkik efter information om öppen matta på vår facebooksida. Vi börjar redan på juldagen kl 10 med Julrull.

Vårterminen startar den 9 januari för vuxna och den 18 januari för barn. Passa även på att boka upp lördagen den 28 januari då vi kommer ha en terminskickoff.

Välkomna till Kebab cowboys!

Läs hela inlägget »

Idag 7 december 2016 hade Telge BJJ&MMA gradering i BJJ. Fyra nya bälten delades ut: Jonny Jabro fick orange bälte, Sebastian 'Sean' Boassard fick blått och Daniel Östergren fick sitt bruna bälte. Jonas Carlsson Severinsen fick sitt välförtjänta svarta bälte av Bruno Matias och blev därmed klubbens sjunde svartbälte. Stort grattis till er alla från hela klubben!

Läs hela inlägget »

Helgen 29-30 oktober så ordnar Concrete BJJ en nybörjartävling för barn och vuxna. Tävlingen hålls i Tyresö och det är flera från klubben som kommer åka dit och tävla. Anmälan och information om tävlingen finner ni på https://copabranca.wordpress.com/
Vi kommer vara flera ledare på plats för att både coach och hjälpa till vid tävlingen. Anmäl dig!

Läs hela inlägget »

Nu i helgen arrangerade vi Scandinavian NoGi Championships och det gick över alla förväntningar. Visst det var lite stressigt bakom kulisserna men tävlingarna flöt på helt utan avbrott eller några missar. Tävlingsledningen (Pär & Robson) vill självklart passa på att tacka alla som bidrog till att göra denna tävling till den succé det blev. Vi vill även passa på att tacka tävlingens sponsorer - HE fitness, House of Pain, Need2print och RR vattensport.

För övrigt så har nu terminen startat på riktig och nästa vecka drar vi igång barn- och ungdomsverksamheten. Barnen börjar kl 17 på onsdag och Ungdomarna på måndag kl 1945.

Nytt för den här terminen är att Jessica kommer hålla ett pass med inriktning mot nedtagningar på söndagar kl 11-12. Direkt efter det passet kommer vi köra öppen matta (12-13) för de som vill köra lite extra. Välkomna!

Läs hela inlägget »

Nu på måndag drar vi igång terminen igen. Vissa av oss har tränat hela sommaren medans andra har passat på att ta det lite lugnt. Alla är i alla fall välkomna tillbaka. Vi välkomnar så klart alla nya som vill komma och träna hos oss.

Terminen börjar på måndag den 22/8 för vuxna. Barnträningen startar den 7/9 och ungdomsträningen börjar den 5/9. Nytt för terminen är att Christian Gabriel kommer tillbaka som tränare i MMA efter ett uppehåll för studier. Det blir grymt kul!

Vi vill även passa på att påminna om att vi arrangerar Scandinavian NOGI championhips den 27/8 och hoppas att så många som möjligt kan hjälpa till och så klart även tävla!

Är du en av dem som tyckte att det är svårt att betala in träningsavgiften? Kanske blev utslängd från träningen under pinsamma omständigheter då avgiften inte var betald? Just för dig har Telge BJJ&MMA skaffat Swish så nu kan du betala in din träningsavgift på 1236085419. Grattis till dig och grattis till oss! Läs mer.

Läs hela inlägget »

Sommarträning 2016

Telge BJJ & MMA erbjuder sommarträning under hela sommaren. Om man är intresserad av att träna så skickar man ett SMS till öppningsansvarig person senast två timmar innan passet. Skriv gärna vem som skickar meddelandet. Om färre än tre personer anmält intresse så kan öppningsansvarig välja att ställa in träningen och skickar då ett svar till de som anmält sig.  Om träningen sker på annat ställe än på klubben (t.ex. på utemattorna i en solig park) så får man reda på det via SMS tillbaka. Om man inte anmäler sig får man inte träna!
Sommarträningen är inte instruktörsledd utan består av öppen matta och kan vara utomhus vid fint väder. Träningen är kostnadsfri men de som tränar måste själva städa efter sig.

Schema:
Måndag 18.00 – öppen matta
Onsdag 18.00 – öppen matta
Fredag 17.00 - öppen matta

Öppningsansvariga:
V28 – Friberg, 070-83457XX
V29 – Linda, 070-49642XX
V30 – Anna, 070-88421XX 
V31 – Urban, 076-86621XX
V32 – Joen, 070-78997XX
V33 - Joen, 070-78997XX
V34 – Terminsstart 22/8
 

BJJ GRADERing och Extra årsmöte 6/7 2016

Vi skulle även vilja passa på att gratulera Sebastian och Daniel som fick sina välförtjänta blå bälten på Telge BJJ & MMA:s gradering i onsdags. Stort grattis från oss alla på klubben!

I samband med graderingen hålls även ett extra årsmöte där den ekonomiska redovisningen för 2015 godkändes och ett förslag på nya städrutiner för höstterminen beslutades. Mer information omstädrutinerna kommer i samband med teminstart.

Sist men inte minst så påminner vi om vår tävling SCANDINAVIAN NO-GI CHAMPIONSHIPS som vi kommer arrangera 27 augusti. Alla som kan tänka sig att hjälpa till anmäler sig till Robson eller Pär. Vi behöver all hjälp vi kan få!

5 augusti kommer troligtvis världsspelaren Jackson Sousa att hålla ett NOGI-seminarium på klubben. Mer info kommer.
 

Läs hela inlägget »

Telge BJJ&MMA bjuder in sina medlemmar till ett extra årsmöte den 6/7 kl 19.45 i träningslokalen. Välkomna!

Läs hela inlägget »

Här kommer några viktiga datum som gäller för träningen på klubben:
8/6 - Barnavslutning med gradering
17/6 - Kebab karneval - water festival
6/7 - Gradering BJJ - vuxna och ungdomar (+ extra årsmöte)
8/7 - Vårterminen för vuxna slutar
v28-v33  - Sommarträning (mån.ons.fre)
22/8 - Höstterminen startar igen
27/8 - Scandinavian Nogi championship
7/9 - Barnträningen börjar igen

Läs hela inlägget »

Föreningen Telge BJJ&MMA är stolta att berätta att vi tänker arrangera tävlingen Scandinavian NO-GI championships efter sommaren. Datumet är preliminärt satt till helgen 27-28 augusti och tävlingen kommer ske i Södertälje. Planen är att ena dagen arrangera en ren barn/ungdomstävling i BJJ och den andra dagen hålla en No-gi BJJ tävling för vuxna. Tävlingsledare är Robson Barbosa och vi kommer självklart behöva en massa hjälp för att ro det här iland. Mer information kommer snart...

Läs hela inlägget »

Ditt företags logotyp eller reklam här?
Kontakta Telge BJJ & MMA för sponsring!