Välkommen till  Telge BJJ & MMA

Föreningen Telge BJJ & MMA är en ideell idrottsförening som erbjuder kampsportsträning av högsta klass. Vi lär ut Brasiliansk jiu-jitsu [BJJ], Submission wrestling [SW] och NoGi BJJ. Vi har även specifika klasser för fysisk träning samt en grym barn- och ungdomsverksamhet.

 

Nybörjare & GästER

Vi har kontinuerligt intag för nybörjare, men tar betalt per termin. Självklart erbjuder vi kostnadsfri provträning! Du behöver inte vara vältränad för att börja träna hos oss, det löser vi åt dig. Ingen föranmälan krävs, bara kom.
Vi välkomnar även utövare från andra klubbar som vill hälsa på. Vi tar inget betalt för de ströpass som ni gästtränar på, men vi utgår att även vi får gästträna kostnadsfritt hos er. VÄLKOMMEN!

TRÄNINGSKostnad

Träningsavgift från 20år - 2900 kr/term
Ungdomar upp till 20år - 1900 kr per termin
Barnträning (4-13 år) - 1000 kr per termin
Bara FYS - 1000 kr per termin
OBS: Ingen rabatt pga start sent i termin!
Så här betalar du: Medlem & sponsor 

Vart tränar vi?

Vår träningslokal ligger på Tältvägen 19D i Viksängen, Södertälje

loading...

SOMMAREN ÄR ÄNTLIGEN PÅ GÅNG

SOMMAREN ÄR PÅ VÄG!
Och då får vår barn och ungdomar njuta av sitt sommarlov.
Vi kommer avsluta terminen för Pyttekebabern Söndagen 11/6.
Vi kommer avsluta Ungdomarnas termin Onsdagen 7/6.
Planen är att starta upp höstterminen igen strax efter skolstarten men vi återkommer här med datum för det.

2016 > 08

Nu i helgen arrangerade vi Scandinavian NoGi Championships och det gick över alla förväntningar. Visst det var lite stressigt bakom kulisserna men tävlingarna flöt på helt utan avbrott eller några missar. Tävlingsledningen (Pär & Robson) vill självklart passa på att tacka alla som bidrog till att göra denna tävling till den succé det blev. Vi vill även passa på att tacka tävlingens sponsorer - HE fitness, House of Pain, Need2print och RR vattensport.

För övrigt så har nu terminen startat på riktig och nästa vecka drar vi igång barn- och ungdomsverksamheten. Barnen börjar kl 17 på onsdag och Ungdomarna på måndag kl 1945.

Nytt för den här terminen är att Jessica kommer hålla ett pass med inriktning mot nedtagningar på söndagar kl 11-12. Direkt efter det passet kommer vi köra öppen matta (12-13) för de som vill köra lite extra. Välkomna!

Läs hela inlägget »

Nu på måndag drar vi igång terminen igen. Vissa av oss har tränat hela sommaren medans andra har passat på att ta det lite lugnt. Alla är i alla fall välkomna tillbaka. Vi välkomnar så klart alla nya som vill komma och träna hos oss.

Terminen börjar på måndag den 22/8 för vuxna. Barnträningen startar den 7/9 och ungdomsträningen börjar den 5/9. Nytt för terminen är att Christian Gabriel kommer tillbaka som tränare i MMA efter ett uppehåll för studier. Det blir grymt kul!

Vi vill även passa på att påminna om att vi arrangerar Scandinavian NOGI championhips den 27/8 och hoppas att så många som möjligt kan hjälpa till och så klart även tävla!

Är du en av dem som tyckte att det är svårt att betala in träningsavgiften? Kanske blev utslängd från träningen under pinsamma omständigheter då avgiften inte var betald? Just för dig har Telge BJJ&MMA skaffat Swish så nu kan du betala in din träningsavgift på 1236085419. Grattis till dig och grattis till oss! Läs mer.

Läs hela inlägget »

Ditt företags logotyp eller reklam här?
Kontakta Telge BJJ & MMA för sponsring!