Välkommen till  Telge BJJ & MMA

Föreningen Telge BJJ & MMA är en ideell idrottsförening som erbjuder kampsportsträning av högsta klass. Vi lär ut Brasiliansk jiu-jitsu [BJJ], Submission wrestling [SW] och NoGi BJJ. Vi har även specifika klasser för fysisk träning samt en grym barn- och ungdomsverksamhet.

 

Nybörjare & GästER

Vi har kontinuerligt intag för nybörjare, men tar betalt per termin. Självklart erbjuder vi kostnadsfri provträning! Du behöver inte vara vältränad för att börja träna hos oss, det löser vi åt dig. Ingen föranmälan krävs, bara kom.
Vi välkomnar även utövare från andra klubbar som vill hälsa på. Vi tar inget betalt för de ströpass som ni gästtränar på, men vi utgår att även vi får gästträna kostnadsfritt hos er. VÄLKOMMEN!

TRÄNINGSKostnad

Träningsavgift från 20år - 2900 kr/term
Ungdomar upp till 20år - 1900 kr per termin
Barnträning (4-13 år) - 1000 kr per termin
Bara FYS - 1000 kr per termin
OBS: Ingen rabatt pga start sent i termin!
Så här betalar du: Medlem & sponsor 

Vart tränar vi?

Vår träningslokal ligger på Tältvägen 19D i Viksängen, Södertälje

loading...

SOMMAREN ÄR ÄNTLIGEN PÅ GÅNG

SOMMAREN ÄR PÅ VÄG!
Och då får vår barn och ungdomar njuta av sitt sommarlov.
Vi kommer avsluta terminen för Pyttekebabern Söndagen 11/6.
Vi kommer avsluta Ungdomarnas termin Onsdagen 7/6.
Planen är att starta upp höstterminen igen strax efter skolstarten men vi återkommer här med datum för det.

2015

Vi är några stycken som fascineras av Robson Barbosas gryma stil när han kommer och rockar våra rumpor på klubben. Snabb som en vessla, stark som en björn och klok som en bok. Så vi har under lång tid försökt styra upp att han ska hålla pass på klubben och nu har vi äntligen lyckats!

Robson kommer att hålla BJJ-basicpasset på torsdagar under hela våren. Detta kommer att bli en av veckans höjdpunkter. Passet är fortfarande ett BJJ-basicpass med mer teknik och lite mindre sparring.

Vi passar även på att lägga in ett till BJJ-sparringpass på tisdagarna efter MMA:n.

TERMINEN BÖRJAR DEN 11JANUARI.
Nästa termin kommer bli den bästa hittills - Välkomna till Kebab Cowboys 2016!

Läs hela inlägget »

TEAM FAVELA STÄDAR UPP HOS kEBABERNA

Vi på Telge BJJ & MMA har fått en fin present från Renio och Team Favela som tack för ett gott samarbete. Paketet innehöll en robotdammsugare som kommer jobba nattskift på klubben. Två mindre utmaningar kvarstår dock. Den första är att hitta på ett namn till vår nya kompis (iSlawek ligger bra till), det andra är att hitta någon som klarar av att starta upp och programera maskinen.

Två nya grå bälten i barngruppen

Idag var det även avslutning för barngruppen. Det bjöds som vanligt på fika och vi passade även på att ha gradering för våra små stjärnor. Det delades ut mängder med streck och två nya bälten. Ellen och Jonathan fick varsitt välförtjänt grått bälte. Stort grattis önskar hela klubben!

Läs hela inlägget »

Idag delade vi ut två nya bälten på klubben - ett lila till Slawek ´Zlatan´ Kaczor och ett blått till Renio Poli. Stort grattis önskar vi alla från klubben!

Läs hela inlägget »

I onsdags (18/11) hade vi gradering på Telge BJJ&MMA. Som vanligt var det stor uppslutning och det delades ut streck och nya bälten.

Pontus Källgren fick sitt välförtjänta svarta bälte av Bruno Matias. Inte ett öga var torrt under tacktalet. Ett dundergrattis till världens bästa Pontus. Äntligen!!!

Det delades även ut tre stycken blå bälten. Stort grattis till Frida Jacobson, Mattias Gelin och Dino Lahdo! Det är kul att följa er imponerande utveckling och ser hur ni växer på mattan! Grattis från hela klubben!

Läs hela inlägget »

Nu i helgen åkte vi med nio tävlande från barn- och ungdomsgruppen för att tävla på Copa junior. Otroligt förväntansfulla och lite spända inför vilket som var första BJJ-tävlingen för många av barnen. Vi alla lärde oss massor om vår sport men framförallt om oss själva. Det var underbart att se hur vi alla hjälpte varandra och utvecklar denna tillsynes individuella idrott till ett lagspel. Stort tack till alla ledare och föräldrar som bidrog till denna upplevelse. Framtiden ser ljus ut!

På lördagen var det vuxengruppens tur att prova lyckan i Copa Branca. Fem starka och välförbereda nybörjare åkte för att visa upp klubbens kunskaper. Det är alltid kul att se hur mycket vi lär oss av att åka ut och tävla. Tävlingen gick som vanligt bra och det fylldes på med bling-bling på klubbens medaljvägg.

Nästa helg åker vi ner med tio tävlande för att dominera på Swedish BJJ Open i Stenungsund, årets höjdpunkt enligt många!

Läs hela inlägget »

Nu i helgen var vi och tävlade på Nordic BJJ Open 2015. Vi var tolv tävlande från Telge BJJ&MMA: Linda, Sebbe, Frida, Pär, Jonathan, Jonata, Tarzan, Pedro, Emil, Marcus, Jonas och Daniel. Vi tog hem ett gäng medaljer men framförallt så fick vi med hem en massor med erfarenheter. Grymt jobbat alla tävlande och ni som var där och stöttade!

Den 7-8 november så kör vi på Copa Branca i Tyresö - en nybörjartävling för barn, ungdomar och vuxna. Vi åker dit med massor av folk.

Den 14-15 november åker vi ner till Stenungsund för att tävla på Swedish BJJ Open - Norra europas största bjj-tävling. Tävlingen har 10-års jubileum och Telge BJJ&MMA är alltid där och visar upp sina färdigheter!

Läs hela inlägget »

I måndags 17/8 startade vi höstterminens träning. Det betyder att man nu är välkommen till oss och träna efter vår sommarträning. Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar. Det är aldrig för sent att börja!

Ungdomsträningen - Renios Brazilian 206- kommer starta den 31 augusti.

Barnträningen kommer starta den 2 september.

Läs hela inlägget »

Telge BJJ & MMA erbjuder sommarträning under hela sommaren. Om man är intresserad av att träna så skickar man ett SMS till öppningsansvarig person senast två timmar innan passet. Skriv gärna vem som skickar meddelandet. Om färre än tre personer anmält intresse så kan öppningsansvarig välja att ställa in träningen och skickar då ett svar till de som anmält sig.  Om träningen sker på annat ställe än på klubben så får man reda på det via SMS tillbaka.
Sommarträningen är inte instruktörsledd utan består av öppen matta och kan vara utomhus vid fint väder. Träningen är kostnadsfri men de som tränar måste själva städa efter sig.

Schema:
Måndag 18.00 – öppen matta
Onsdag 18.00 – öppen matta
Fredag 17.00 - öppen matta


Öppningsansvariga:
V27 – Friberg, 070-8345700
V28 – Linda, 070-4964220
V29 – Linda, 070-4964220
V30 – Renio, 070-7335450
V31 – Danne, 070-0810693
V32 – GQ, 070-5586606
V33 - Friberg, 070-8345700
V34 – Terminsstart 17/8

Läs hela inlägget »

I samband med helgens seminarium så hölls graderingen där delades det ut sju nya bälten. Peter 'GQ' Granqvist och Pär Friberg fick ta emot sina svarta bälten. Jonas Carlsson Severinsen fick brunt bälte, Daniel Östergren fick lila och Mattias Sundin, Andreas Lindholm och Olly Askew fick varsitt blått bälte.
Närvarande svartbälten var Bruno Matias, Waldo Zapata, Alexandre Minduin, Robson Barbosa och Carlitos Ona.
En stor dag för vår förening och för de som fått nya bälten! Stort grattis från oss alla på klubben!

Läs hela inlägget »

Den 29 och 30 maj kommer klubben få besök av svartbältet Alexandre Minduin. Alexandre är anvarig för Checkmat i Madrid och kommer hålla ett tvådagars seminarium hos oss. Tillsammans med honom kommer även hans student Carlito (svartbälte). I samband med seminariumet kommer vi hålla gradering.
29:e tränar vi 1800 till 1930
30:e tränar vi 1000 till 1200
GRADERING KOMMER VARA PÅ LÖRDAG DEN 30/5

Kostnad för seminariumet är för
CHECKMAT MEMBER : for a day 200 Sek and 300 Sek for two days
NO MEMBER : it is for a 250 Sek day, and 400 Sek for two days
Anmälan på facebook eller till Bruno Matias
https://www.facebook.com/events/820619818020248/

Läs hela inlägget »

I måndags var BJJ-fenomenet Jackson Sousa återigen och hälsade på klubben. Det var som vanligt ett tufft men mycket roligt pass, denna gång med Bruno Matias som tränare och Jack med oss andra som tränande. Flera av oss kan konstatera att vi nu förstår varför han är en av världens bästa utövare. Vi passade även på att spela in en liten videohälsning. Det ska vara både roligt och hårt att träna hos Kebaberna - Något som Bruno levererar varje träningstillfälle.

Läs hela inlägget »

I helgen var Pontus och Friberg nere i Göteborg och tävlade på den första IBJJF tävlingen i Sverige. Gelin var med och coachade. Resultaten var mycket bra - sammanlagt tre guld och ett silver. Bra jobbat och grattis från oss på klubben!
I samband med tävlingarna så deltog de även vid IBJJF's regelseminarium/domarutbildning. 

Läs hela inlägget »

Nu på torsdag (16/4) kommer BJJ-fenomenet Jackson Souza till vår klubb för att hålla ett seminarium för oss mellan 1800 och 1930. Kostnaden för att delta i seminariumet är 200 kr (täcker hans reskostnad till Sverige). Även utövare från andra klubbar är välkomna till seminariumet. Eventet har en egen facebooksida där man anmäler sig. Det går även bara att höra av sig till Bruno Matias om man har intresse att delta.
Det innebär dock att all annan träning är inställd på torsdagskvällen. 

Läs hela inlägget »

Idag på träningen så graderades Tarzan till blått bälte av Bruno. Välförtjänt och stort grattis från oss alla på klubben!

Läs hela inlägget »

Nu i helgen kommer vi att tävla i Nordic BJJ Open, en av Skandinaviens största tävlingar. Tävlingen är i Nacka och man får mer än gärna följa med och heja på våra atleter.
Förberedelserna för tävlingarna har varit tuffa och Bruno har drillat oss hårt för att vi ska känna oss redo för tävlingen. Tävlande från klubben är Polis-Jonas, Tarzan, Sebbe, Olli och Miranda. Bruno och Klara följer med och coachar och kommer även hjälpa till som domare.
Vi önskar dem ett stort lycka till!!! www.nordicbjjopen.com

Läs hela inlägget »
Den 11 Februari hade vi fullthus i lokalen. 12 kunskapshungrande junisar tränade och blev Graderade av Bruno och Pär. Uppställda mot väggen i väntan på gradering konstaterade Friberg att "aldrig har de små varit så tysta". Grattis Junisar - Ni har verkligen utvecklats.

http://youtu.be/xe7K5ZGu7yE
Läs hela inlägget »

Vi vill passa på att välkomna nya och gamla medlemar till klubben. Nytt för i år är att vår ungdomsgrupp Renios brazilian 206  numera är en del av det ordinarie schemat. Förra året var en succé och vi fortsätter på samma inslagna linje - så se till att få din rumpa till vår matta genast!

Ny HEMSIDA - samma webbadress

Som ni säkert ser så har vi lanserat en ny hemsida. Lättare att administrera och nytt stabilare webbhotell. Vi på Kebab cowboys skulle vilja passa på att tacka Pär Friberg och Jani Ahlqvist för allt det arbete de lagt ner på att ordna denna nya sida. Grymt jobbat och stort tack!!!

Läs hela inlägget »

Ditt företags logotyp eller reklam här?
Kontakta Telge BJJ & MMA för sponsring!