Välkommen till  Telge BJJ & MMA

Föreningen Telge BJJ & MMA är en ideell idrottsförening som erbjuder kampsportsträning av högsta klass. Vi lär ut Brasiliansk jiu-jitsu [BJJ], Submission wrestling [SW] och NoGi BJJ. Vi har även specifika klasser för fysisk träning samt en grym barn- och ungdomsverksamhet.

 

Nybörjare & GästER

Vi har kontinuerligt intag för nybörjare, men tar betalt per termin. Självklart erbjuder vi kostnadsfri provträning! Du behöver inte vara vältränad för att börja träna hos oss, det löser vi åt dig. Ingen föranmälan krävs, bara kom.
Vi välkomnar även utövare från andra klubbar som vill hälsa på. Vi tar inget betalt för de ströpass som ni gästtränar på, men vi utgår att även vi får gästträna kostnadsfritt hos er. VÄLKOMMEN!

TRÄNINGSKostnad

Träningsavgift från 20år - 2900 kr/term
Ungdomar upp till 20år - 1900 kr per termin
Barnträning (4-13 år) - 1000 kr per termin
Bara FYS - 1000 kr per termin
OBS: Ingen rabatt pga start sent i termin!
Så här betalar du: Medlem & sponsor 

Vart tränar vi?

Vår träningslokal ligger på Tältvägen 19D i Viksängen, Södertälje

loading...

SOMMAREN ÄR ÄNTLIGEN PÅ GÅNG

SOMMAREN ÄR PÅ VÄG!
Och då får vår barn och ungdomar njuta av sitt sommarlov.
Vi kommer avsluta terminen för Pyttekebabern Söndagen 11/6.
Vi kommer avsluta Ungdomarnas termin Onsdagen 7/6.
Planen är att starta upp höstterminen igen strax efter skolstarten men vi återkommer här med datum för det.

2015 > 12

Vi är några stycken som fascineras av Robson Barbosas gryma stil när han kommer och rockar våra rumpor på klubben. Snabb som en vessla, stark som en björn och klok som en bok. Så vi har under lång tid försökt styra upp att han ska hålla pass på klubben och nu har vi äntligen lyckats!

Robson kommer att hålla BJJ-basicpasset på torsdagar under hela våren. Detta kommer att bli en av veckans höjdpunkter. Passet är fortfarande ett BJJ-basicpass med mer teknik och lite mindre sparring.

Vi passar även på att lägga in ett till BJJ-sparringpass på tisdagarna efter MMA:n.

TERMINEN BÖRJAR DEN 11JANUARI.
Nästa termin kommer bli den bästa hittills - Välkomna till Kebab Cowboys 2016!

Läs hela inlägget »

TEAM FAVELA STÄDAR UPP HOS kEBABERNA

Vi på Telge BJJ & MMA har fått en fin present från Renio och Team Favela som tack för ett gott samarbete. Paketet innehöll en robotdammsugare som kommer jobba nattskift på klubben. Två mindre utmaningar kvarstår dock. Den första är att hitta på ett namn till vår nya kompis (iSlawek ligger bra till), det andra är att hitta någon som klarar av att starta upp och programera maskinen.

Två nya grå bälten i barngruppen

Idag var det även avslutning för barngruppen. Det bjöds som vanligt på fika och vi passade även på att ha gradering för våra små stjärnor. Det delades ut mängder med streck och två nya bälten. Ellen och Jonathan fick varsitt välförtjänt grått bälte. Stort grattis önskar hela klubben!

Läs hela inlägget »

Idag delade vi ut två nya bälten på klubben - ett lila till Slawek ´Zlatan´ Kaczor och ett blått till Renio Poli. Stort grattis önskar vi alla från klubben!

Läs hela inlägget »

Ditt företags logotyp eller reklam här?
Kontakta Telge BJJ & MMA för sponsring!