Föreningen Telge BJJ & MMA

Telge BJJ&MMA är en ideell idrottsförening som officiellt bildades 2009, men klubbens medlemmar har bedrivit vår träningsverksamhet sedan början av 2000-talet.  Vi är mycket tävlingsinriktade och föreningens mål är att vara och träna upp Sveriges bästa kampsportsutövare. Klubben har även långsiktiga mål att starta flera barn- och ungomsgrupper och det finns även ett intresse att starta en tjejgrupp.

Att vara del av en förening innebär att man får hjälpa till att få verksamheten att fungera. Utan aktiva och engagerade medlemmar fungerar ingen förening. Tänk därför på hur du kan hjälpa till att göra vår verksamhet bättre. Om vi inte gör det tillsammans, så kommer ingen att göra det!

Vår förening är en del av den internationella teamet Team Carvalho Europe vilket innebär att vi samarbetar med några av världens främsta utövare och instruktörer som regelbundet utbildar våra instruktörer och medlemmar.

The kebab cowboys of Södertälje

Och till sist vårt smeknamn Kebab Cowboys - det är en lång historia och en välbevarad hemlighet som inte kommer att avslöjas på denna hemsida. För den nyfikne så kan vi väl sammanfatta det med att vår förening är för seriöst tränande personer med glimten i ögat.

Styrelsen 2022

Vi är som sagt en ideell idrottsförening och sådana har en styrelse som sköter och styr verksamheten. Nedan presenteras Telge BJJ&MMA:s styrelse:

  • Frederic Åkerberg (ordförande)
  • Jessica Tanzilli (sekreterare)
  • Renio Poli (kassör)
  • Pär Friberg (ledamot)
  • Ludvig Berge (ledamot)
  • Fredrik Lindkvist (1:e suppleant)
  • Urban Öqvist (2:e suppleant)
  • Mattias Dahlberg

Valberedning:
 Urban Öqvist (sammankallande) 

Waldo Zapata

Vår verksamhet startades 2001 av Södertälje sonen och kampsportsprofilen Waldo Zapata.
Waldo drev verksamheten fram till 2008 och lärde dagens klubbveteraner grunderna i både BJJ och MMA. Utan Waldos kunskap och engagemang skulle föreningen Telge BJJ&MMA inte existera. Waldo var inte bara vår grundare utan även en kär vän till många på klubben. Waldo Zapata gick bort i cancer 2022. Vi kommer alltid vara honom tacksam och sakna honom. Tack för allt Waldo!

Fighters of the Kebab Cowboys

BLACK BELTS (sedan):

Pär Friberg (Maj 2015)
Peter 'GQ' Granqvist (Maj 2015)
Fredrik 'Norge' Lindkvist (Nov 2015)
Pontus Källgren (Nov 2015)
Christian Liedholm (Juni 2016)
Jonas Carlsson Severinsen (Dec 2016)
Daniel Östergren (Dec 2019)
Urban Öquist (Mars 2021)
Slawek 'Zlatan' Kaczor (Mars 2021)
Ludvig "Ludde" Berge (Juni 2022)
Marcus Heimdahl (Juni 2022)
Ali Aal-alsaeed (Febr 2023)
Jessica Tanzilli (2023)
 

BROWN BELTS:

Olly Askew
Alexander 'Tarzan' Lundström Krüger

 

PURPLE BELTS:

Torben Sporre
Frederic Åkerberg
Jonas Johansson
Linda Ullbrand
Renio Poli
Joacim Ågren