Viktig info till klubbens medlemmar inför vårterminen 2023

Då vi i styrelsen just nu får många frågor om klubben inför kommande vårtermin så vill vi här informera er alla.
 
Klubbens Namn
Vi kommer behålla vårt namn på klubben som varit Telge Bjj & MMA sedan tidigt 2000-tal. Många runtom i kampsportssverige vet vilken klubb det är man representerar när de ser vår logga och här vårt namn. Tills vidare kommer vi behålla MMA i namnet men om vi väljer att inte starta upp MMA delen igen så kan vi ta diskussion om att ta bort det ur namnet.
 
Lokalen
Vi kommer att fortsätta träna i vår lokal på Tältvägen som vi har gjort sedan många år tillbaka.
Vi har påbörjat ett samarbete med Södertälje Kommun och vi har som mål att via kommunen få hjälp att hitta en ny lokal som passar vår verksamhet bättre och där vi kan fortsätta utveckla vår förening. Samarbetet med kommunen går framåt men inget sker snabbt så vi måste ha tålamod. Vi har även dialog med Riksidrottsförbundet om att få stöttning i att ordna en ny matta till lokalen.
 
Passen och Schemat  
Vi planerar att ha samma pass och samma schema även nästa termin. Vi kommer fortsätta med NoGi passet på tisdagar i stället för MMA Basic som vi valt att ta bort från schemat.
 
Barn och Ungdomspassen kommer fortsätta som vanligt och vi fortsätter att utbilda flera hjälptränare som kommer vara med och stötta i barnpassen.
 
I stora drag kör vi på som vanligt och vi ser fram emot att ses på mattan tillsammans!
 
Om ni har några frågor så går det bra att kontakta någon av oss i styrelsen.
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen Telge BJJ & MMA

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln

-