Nytt svartbälte och tävling för barnen

Nu i lördags var Klara Tibbling nere på Swedish open och tävlade. Hon vann som vanligt guld men blev denna gång belönad med något utöver det vanliga - Bruno Matias gav henne ett svart bälte på podiet. Stort grattis till Klara önskar vi alla på Klubben.

Lördagen den 2 december kommer barngruppen åka på tävling i Mariefred (arrangerad av vår kompis Robson). För att anmäla sig på tävlingen så måste man gå in på www.smoothcomp.com och skaffa sig ett konto, därefter anmäler man sig på tävlingen Scandinavian Kids BJJ Tournament under Event. Tänk på att vikten är max vad man för väga med dräkt på sig så ha lite marginal uppåt när ni väljer viktklass. Ni ska anmäla er under klubb Telge BJJ&MMA och under team FT jiu jitsu. Sista anmälan är 25 november.
 

Scandinavian Kids BJJ Tournament

Lördagen den 2 december kommer barngruppen åka på tävling i Mariefred (arrangerad av vår kompis Robson). För att anmäla sig på tävlingen så måste man gå in på www.smoothcomp.com och skaffa sig ett konto, därefter anmäler man sig på tävlingen Scandinavian Kids BJJ Tournament under Event. Tänk på att vikten är max vad man för väga med dräkt på sig så ha lite marginal uppåt när ni väljer viktklass. Ni ska anmäla er under klubb Telge BJJ&MMA och under team FT jiu jitsu. Sista anmälan är 25 november.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln

-