Två nya bälten och en julklapp

TEAM FAVELA STÄDAR UPP HOS kEBABERNA

Vi på Telge BJJ & MMA har fått en fin present från Renio och Team Favela som tack för ett gott samarbete. Paketet innehöll en robotdammsugare som kommer jobba nattskift på klubben. Två mindre utmaningar kvarstår dock. Den första är att hitta på ett namn till vår nya kompis (iSlawek ligger bra till), det andra är att hitta någon som klarar av att starta upp och programera maskinen.

Två nya grå bälten i barngruppen

Idag var det även avslutning för barngruppen. Det bjöds som vanligt på fika och vi passade även på att ha gradering för våra små stjärnor. Det delades ut mängder med streck och två nya bälten. Ellen och Jonathan fick varsitt välförtjänt grått bälte. Stort grattis önskar hela klubben!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln

-