Tävlingssäsongen är igång! TEAM KEBAB!

Nu i helgen var vi och tävlade på Nordic BJJ Open 2015. Vi var tolv tävlande från Telge BJJ&MMA: Linda, Sebbe, Frida, Pär, Jonathan, Jonata, Tarzan, Pedro, Emil, Marcus, Jonas och Daniel. Vi tog hem ett gäng medaljer men framförallt så fick vi med hem en massor med erfarenheter. Grymt jobbat alla tävlande och ni som var där och stöttade!

Den 7-8 november så kör vi på Copa Branca i Tyresö - en nybörjartävling för barn, ungdomar och vuxna. Vi åker dit med massor av folk.

Den 14-15 november åker vi ner till Stenungsund för att tävla på Swedish BJJ Open - Norra europas största bjj-tävling. Tävlingen har 10-års jubileum och Telge BJJ&MMA är alltid där och visar upp sina färdigheter!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln

-