Nyhet inför kommande termin!

Inför kommande säsong på Kebabklubben har vi fått möjlighet att ta in Robson Barbosa till klubben. Många av oss har redan fått njuta av hans sällskap på mattan och för alla andra kommer det bli en trevlig nyhet.
Robson kommer att hålla ett NoGi pass på Fredagar klockan 17.30 - 19.00 och vi hoppas på att det kommer bli succe.
Det anordnas fler och fler NoGi/SW tävlingar i vårt avlånga land och vi har några flitiga kämpar som tävlar regelbundet och vi ser gärna att fler av oss tar mod till sig och tävlar. Därför ser vi det som et perfekt tillfälle att få in Robson som är en rutinerad coach och framgångsrikt svartbälte på klubben och låter oss andra ta del av hans kunskaper.

Vi hoppas att många tar chansen att inleda helgen tillsammans med Robson på fredagarna framöver!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln

-